Get Adobe Flash player
  Nederlands   français
 

Arqlusiv

FRANKLIN ROOSEVELTPLAATS 12 BUS 21 - 2060 ANTWERPEN

julienimoreno@live.be

0493 61 75 55

Traprenovatie - Dressings en inbouwkasten op maat - Kantoor- en winkelinrichting
 
U bevindt zich hier:

DressingsDressings waren vroeger iets uit luxe villa's uit glamoureuze Amerikaanse soaps en films, maar het idee waaide meer en meer over naar ons land. Nu kom je dressings ook meer en meer bij ons tegen in gewone huizen. Een extra slaapkamer kan je immers gemakkelijk omtoveren tot een hippe dressing room!

Aparte kleedkamer

Dressing room betekent letterlijk kleedkamer. In Amerika praat men tegenwoordig ook eerder over walk-in closets (inloopkasten), terwijl bij ons het woord dressings zijn intrede heeft gedaan. De traditionele slaapkamer bevat een bed, een nachtkastje en een kleerkast. De laatste jaren hebben we echter meer en meer kleren met een uitpuilende kleerkast tot gevolg. De oplossing is een aparte kamer die fungeert als een heel grote kleerkast waarin je kan lopen. Zo wordt je slaapkamer niet te rommelig, wat een goede nachtrust bevordert. Bovendien is een dressing room handig als je als koppel niet op hetzelfde tijdstip opstaat. Dan kan je je ’s morgens op je gemak aankleden zonder dat je de ander daarbij stoort en wakker maakt.

Met onze lijn Dressing@Home bouwen wij voor u de perfecte dressing of inbouwkast.

Waar kan je de dressing best inpassen?

Wat de locatie van de dressing room betreft heb je verschillende mogelijkheden:

De beste en gemakkelijkste oplossing is een aparte kamer inrichten als dressing room. Bij een nieuwbouw heb je nog alle keuze. In een al gebouwd huis heb je misschien nog een hobbykamer, strijkkamer, logeerkamer... op overschot die je amper gebruikt.

Heb je geen aparte kamer ter beschikking, maar wel een grote slaapkamer? Plaats dan een tussenwand in je slaapkamer waarachter je dressing komt. Plaats bijvoorbeeld een scheidingswand op enkele meters van een slaapkamermuur, hiervoor zet je het bed. Langs de zijkanten kan je dan naar je dressing wandelen. Als je geen scheidingswand wil plaatsen, kan je ook kiezen voor een kamerscherm of kast als afscheiding. Wij werken trouwens ook regelmatig met scheidingswanden zonder hinderlijke onderrail, om een grote ruimte te verdelen.

Je hebt geen kamer meer op overschot, noch een grote slaapkamer? Misschien heb je een stukje gang over dat je kan inrichten als dressing room?

Contacteer ons gerust. We komen met plezier een kijkje nemen om uit te maken wat in jouw geval mogelijk is. Dankzij onze ervaring kunnen wij voor elke situatie een geschikte dressing voorstellen.

Praktische inrichting dressings / inloopkasten

 • Wat moet je kunnen opbergen? Enkel kledij of ook lingerie, schoenen, juwelen, ...?
 • Wat mag je zien, wat niet?
 • Hoeveel lades, deuren, boxen... heb je nodig?
 • Wat leg je onder je kleren? Meestal is daar nog ruimte over voor dozen.
 • Hoe flexibel moet je dressing room zijn? Ga je voor inbouwkasten die je niet meer kan verplaatsen en waarin je hoogstens nog wat planken kan verleggen? Of wil je mobiele klerenrekken die je gemakkelijk kan verplaatsen en dus ook verhuizen?
 • Welke deuren wil je? Draaideuren bieden extra opbergruimte aan de binnenkant van de deuren. Schuifdeuren zijn dan weer plaatsbesparend. Uit welk materiaal moeten de deuren bestaan? Hout met een natuurlijk uitzicht, gelakt of (gezandstraald of spiegel-)glas?
 • Hoe zit het met de verlichting? Moet je in de kasten zelf spotjes inbouwen of is er een goede algemene verlichting?
 • Wil je een multifunctionele dressing room? Wil je er ook een strijkkamer van maken omdat je toch alles bij de hand hebt? Strijkplanken zijn jammer genoeg geen stijlvolle elementen. Wel kan je een strijkplank laten inbouwen en uitklappen als je ze wil gebruiken. Zoek anders een onopvallend hoekje uit.

Dit zijn een aantal praktische vragen waar wij samen met u een antwoord op bieden. Onze ruime ervaring zorgt er voor dat u de juiste keuze maakt welke perfect bij uw situatie past.

Dressings en inbouwkasten op maat

Op basis van uw schets of tekening, of naar aanleiding van ons bezoek ter plaatse, maken wij voor u de perfecte dressing of inbouwkast, volledig op maat en volgens uw wensen en behoeften. Afgewerkt met de luxe uitstraling van natuurhout, of gelakt zodat je dressing room een landelijke of moderne look krijgt, en met de juiste accessoires, vomt deze een mooi en functioneel geheel.

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder om samen te bepalen welke oplossing voor jou het meest geschikt is en welke afwerking, materialen en accessoires je graag had gewenst om de dressing room van jouw dromen te verwezenlijken.

Dressings en inbouwkasten
Dressings en inbouwkasten
Dressings en inbouwkasten
Dressings en inbouwkasten
Dressings en inbouwkasten
Dressings en inbouwkasten
Dressings en inbouwkasten
Dressings en inbouwkasten
Dressings en inbouwkasten

Meer info?

Meer info?

Voor een gratis offerte of meer informatie over o.a.

 • Traprenovatie
 • Dressings en inbouwkasten
 • Winkelinrichting en kantoorinrichting

Bel naar

0493 617 555

of

Klik hier